Акушерство и гинекология (АГ)

Редовната профилактика е ключова, за да избегнете проблеми и заболявания на половата система. Нашият професионален екип от гинеколози извършва профилактични прегледи, лечение и диагностика на гинекологични заболявания, вагинални ехографии, скринингови изследвания за профилактика на рак на маточната шийка – цитонамазки, и разнообразие от микробиологични изследвания. А също и електрокоагулации и колпоскопии. Нашите специалисти по АГ ще Ви вдъхнат увереност и спокойствие с внимателно и любезно отношение, разбиране към проблемите на всяка жена и висок професионализъм.
Акушерство и гинекология (АГ)

Акушерство и гинекология (АГ)

Редовната и последователна грижа за женското здраве трябва да е приоритет за всяка жена. Профилактичните АГ прегледи Ви гарантират спокойствие и увереност. Медицински център Свети Димитър работи висококвалифициран екип от специалисти в сферата на гинекологията и акушерството. Нашите професионалисти ще направят всичко необходимо за нормалното и спокойно протичане на бременността Ви и за гинекологичното Ви здраве.

Акушерство и гинекология (АГ) - специалисти

Д-р Йоана Иванова д.м.

Акушер-Гинеколог

Д-р Манол Антонов

Акушер гинеколог

Запишете си час

Моля попълнете своите данни, изберете предпочитана дата и час и от какъв тип помощ имате нужда. Ние ще се свържем с вас, за да уточним подробностите.

Избор на ден и час