График
часове: всеки вторник 10:00 до 13:00ч Работи с Направления НЗОК

Д-р Манол Антонов

Акушер гинеколог

Образование
Д-р Манол Антонов – „Акушер- гинеколог“ завършва „Медицина” през 2010 година в МУ - София, придобива специалност по Акушерство и гинекология 2017 г в СБАЛАГ „Майчин дом“. Интересите му са в областта на гинекологичните операции (коремни и вагинални), лапароскопия, хистероскопия, колпоскопия, лечение на изменения на маточната шийка.
Квалификации
Навременното диагностициране спасява човешки животи. Бъдете отговорни към себе си и се грижете за здравето си. Посещавайте гинеколога поне веднъж годишно, за да сте спокойни и да се предпазите от нежелани заболявания. Може да запишете своя час за преглед при д-р Манол Антонов бързо и лесно на телефон 0897 895 859 или на лично съобщение.
Биография
Д-р Манол Антонов е част от екипа на УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов", а от месец Септември ще преглежда всеки четвъртък от 10:00 ч. до 16:00 ч. в МЦ „Св. Димитър“- гр.Благоевград. От месец Октомври ще бъдат извършвани конултативни прегледи по договор с НЗОК. Навременното диагностициране спасява човешки животи. Бъдете отговорни към себе си и се грижете за здравето си. Посещавайте гинеколога поне веднъж годишно, за да сте спокойни и да се предпазите от нежелани заболявания. Може да запишете своя час за преглед при д-р Манол Антонов бързо и лесно на телефон 0897 895 859 или на лично съобщение.