Ендокринология

Лечение на болни с патология на хипофизата – хиперпролактинемия при наличие или липса на тумори, акромегалия, хиперкортицизъм, нефункциониращи тумори на хипофизата, различни форми на хипопитуитаризъм (засягане на един или повече хормона); Болести на щитовидната жлеза: различни форми на хипер- или хипотиреоидизъм, единични (доброкачествени) възли (или кисти) на щитовидната жлеза; тежки форми на офталмопатия без системно приложение на кортизонови препарати; тиреоидити – всички форми без приложение на кортизон и аспирин – оригинален метод, създаден от Д-р. Кръстев; Болести на паращитовидните жлези – хипо- и хиперпаратиреоидизъм; Надбъбречни заболявания – хипер- и хипокортицизъм, дисфункции (варианти на вродена надбъбречна ензимна патология); Болести на гонадите – мъжки и женски хипогонадизъм; Захарен диабет; Различни форми на ендокринен стерилитет. ТАБ – Тънкоиглена Аспирационна Биопсия Научете повече… Тиреоидити Научете повече…
Ендокринология

Ендокринология

Ендокринология и болести на обмяната (ендокринология) е профилна специалност на основната специалност „Вътрешни болести“. В тази специалност се изучават нарушенията в отделните жлези с вътрешна секреция, връзката помежду им, връзката на ендокринната система с централната нервна система, с другите органи и системи в организма, както и регулацията и нарушенията на метаболизма, диагностиката, диференциалната диагноза и терапевтичното поведение при отделните нозологични единици.

кабинет по кардиология, , мц свети димитър благоевград

Ендокринология - специалисти

No data was found

Запишете си час

Моля попълнете своите данни, изберете предпочитана дата и час и от какъв тип помощ имате нужда. Ние ще се свържем с вас, за да уточним подробностите.

Избор на ден и час