Съдова хирургия

Отделението по Съдова хирургия извършва диагностика, съвременно и ефективно лечение на артериалните и венозни заболявания: всички форми на атеросклероза, тромбози и емболии на периферни артерии, аневризми, венозни тромбози и тромбофлебити, варикоза, съдови травми и артерио-венозни малформации.
Съдова хирургия

Съдова хирургия

В Центъра се извършва функционална (неинвазивна) диагностика на всички видове съдова патология. Основен преоритет са хроничните неинфекциозни съдови заболявания със социално икономическа значимост – скрининг, профилактика и лечение на пациенти за венозен тромбемболизъм – повърхностен и дълбок тромбофлебит, белодробен тромбебмолизъм; хронична венозна болест – първична и вторична; хронична артериална недостатъчност на долните крайници; заболявания на сънните (каротидни) артерии; аневризмална болест с различна локализация – коремна аорта, артерии на горни и долни крайници, висцерални съдове; болести на лимфната система.

Съдова хирургия - специалисти

Д-р Делян Еврев

Съдов хирург и Кардиохирург

Запишете си час

Моля попълнете своите данни, изберете предпочитана дата и час и от какъв тип помощ имате нужда. Ние ще се свържем с вас, за да уточним подробностите.

Избор на ден и час