Урология

Как могат да Ви помогнат уролозите? Те отчитат и провеждат профилактика на функциите на уринарната система, при необходимост извършват хирургически намеси, предлагат и определят медикаментозно лечение, когато е необходимо. Болестите, които засягат уринарната система, са свързани с дисфункции на бъбреците, уринарния тракт, простата. Част от тези заболявания водят до сексуална дисфункция при мъжа, безплодие и многообразни инфекции на пикочната системата и канали. Всички те са болезнени здравословни състояния – не ги игнорирайте.
Урология

Урология

Не пропускайте своя преглед при уролог. Урологията е медицинска специалност, която анализира и лекува уринарната система на жената и пикочно-половата система на мъжа. Лекарите, които специализират в този клон на медицината, разработват и прилагат методи за диагностика, целево лечение и профилактика на урологични заболявания.

Защо в важно да отидете при уролог? Според изследванията урологичните заболявания се увеличават в световен мащаб. Дължи се главно на по-голямата продължителност на живота и застаряването на населението. С увеличаването на възрастта урологичните проблеми стават все по-чести. Не само възрастните хора страдат от урологични заболявания, които се нуждаят от целенасочено, професионално внимание, защото често увреждат сериозно качеството на живот, социалната активност на индивида, интимния му живот и не на последно място – драстично намаляват самочувствието.

 

Урология - специалисти

Д-р Валентин Руменов

Уролог

Д-р Иван Велев

Уролог

Д-р Теофил Пелов

Детски Уролог

Д-р Костадин Радонов

Уролог

Запишете си час

Моля попълнете своите данни, изберете предпочитана дата и час и от какъв тип помощ имате нужда. Ние ще се свържем с вас, за да уточним подробностите.

Избор на ден и час